Intrigitetspolecy

Personlig integritet


Din personliga integritet och hur vi hanterar våra kunders personuppgifter är viktigt för oss. Den 25 maj 2018 ersätter den nya lagstiftningen GDPR (General Data Protection Regulation) svenska PUL (Personuppgiftslagen) i Sverige. GDPR kommer också att börja gälla i hela EU under året.

Du som kund hos oss behöver inte göra något inför dessa förändringar, men läs gärna igenom hur vi hanterar dina personuppgifter.

Persondata och säkerhet

För att du ska känna dig trygg med oss ska du veta att vi sparar persondata enligt följande;

Alla som handlar i vår webbshop sparas med de uppgifterna som registrerats i formuläret. Detta gäller även de som ringt in eller sänt per post sin beställning d.v.s. ;

Namn, företag/organisation person/organisationsnummer/Vat nummer, adress, postnummer och postadress. Telefonnummer och mailadress.

Du kan alltid ändra dessa uppgifter eller begära att få veta vad vi har noterat om dig.

Vi använder dessa uppgifter vid dina eventuella orderregisteringar, fakturering och leveranser.

Vi använder dem också när vi gör Utskick till dig om våra Nya produkter och olika erbjudanden.

Dessa utskick kav avslutas när som helst ni vill.

VI DELAR ALDRIG DE UPPGIFTER VI FÅTT I FÖRTROENDE AV DIG MED NÅGOT/NÅGON ANNAN.

Enda undantaget är i den utsträckning som är nödvändigt för att följa svensk lag, tex myndighetsbegäran eller domstolsbeslut.

Vi använder endast cookies för besöksstatestik.

Betalning

Faktura

20 dgr

 
Square Stage

Sagemarks Produktimport